Buticul de PR

Programul educational Buticul de PR si-a propus sa fie o „trambulina” pentru tinerii care doresc o cariera in domeniul comunicarii, oferindu-le resurse informationale, o experienta relevanta si posibilitatea de a cunoaste persoane importante din diferite departamente de comunicare.

Pe durata programului, tinerii au acces la cursuri si workshop-uri cu informatii practice, completate cu activitati de internship derulate in cadrul companiilor partenere.

“Buticul de PR 2016” este a VII-a editie a programului educational Buticul de PR initiat si dezvoltat de Larisa Toader in parteneriat cu Russenart Communications, fiind inceput in 2010.

Este primul program educaţional care îşi propune să ofere o imagine reală a activităţii din agenţiile şi departamentele de relaţii publice.

Incepand din 2013 programul ofera absolventilor materialele necesare si sprijin in alcatuirea unui portofoliu de specialist in comunicare si posibilitatea de a realiza activitati de internship in cadrul unor companii romanesti si multinationale.